Coaching afgestemd opvoeden

“It takes a village to raise a child”. Deze uitspraak hoor je wel vaker. Hoe is dat voor jou? Ervaar jij steun uit je omgeving bij de opvoeding van je kind(eren)?

Kinderen opvoeden is geen vanzelfsprekende taak. Je twijfelt misschien wat goed is voor jou en voor je kind. Kinderen met een ongewone ontwikkeling vragen soms ook een andere aanpak dan je misschien gewoon bent bij de broer of de zus.

In mijn aanbod coaching probeer ik weer zuurstof te brengen in jouw gezinssituatie. Dit doe ik door jouw verhaal te beluisteren, zonder oordeel, en te luisteren naar onderliggende noden. Ik zoek graag samen met jou hoe je weer meer verbinding kunt krijgen met jezelf en met je kinderen. Ik baseer me hierbij op de principes van Aware Parenting of Afgestemd Opvoeden en Verbindende Communicatie.

Een coachingsgesprek kan plaats vinden op de praktijk, online of telefonisch.

Je eigen opvoeding in vraag stellen vraagt moed en kwetsbaarheid. Leer je me graag eerst wat kennen, kan je je vrijblijvend lid maken van mijn besloten facebookgroep De Appelboom@Home. Hierin deel ik hoe ik afgestemd opvoeden vorm geef. Je kan je vraag of bezorgdheid ook in deze groep kwijt.

Reactie

Lees ook

aanpassing honorarium

Nieuwe tarieven: aanpassing honorarium 2020 – remgeld blijft gelijk

Tine     30.10.2020

De nieuwe conventie, ondertussen ook goedgekeurd op de federale vergadering, bepaalt een aanpassing van het honorarium in 3 stappen. Het remgeld blijft gelijk.

Lees meer
2 verschillende sokken

Leer je kind zich zelfstandig aankleden

Eline     06.09.2020

De eerste week school is achter de rug. Vermijd de ochtendrush. Met de tips in dit artikel leer je je kind zich zelfstandig aankleden.

Lees meer
Kleuters die nét iets meer kunnen: recensie

Kleuters die nét iets meer kunnen: recensie

Tine     14.01.2021

Mijn zoon Ruben toonde al op jonge leeftijd bepaalde sterktes. Hoe ouder hij wordt, hoe duidelijker zijn voorsprong t.o.v. leeftijdsgenoten…

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?