Coaching afgestemd opvoeden

“It takes a village to raise a child”. Deze uitspraak hoor je wel vaker. Hoe is dat voor jou? Ervaar jij steun uit je omgeving bij de opvoeding van je kind(eren)?

Kinderen opvoeden is geen vanzelfsprekende taak. Je twijfelt misschien wat goed is voor jou en voor je kind. Kinderen met een ongewone ontwikkeling vragen soms ook een andere aanpak dan je misschien gewoon bent bij de broer of de zus.

In mijn aanbod coaching probeer ik weer zuurstof te brengen in jouw gezinssituatie. Dit doe ik door jouw verhaal te beluisteren, zonder oordeel, en te luisteren naar onderliggende noden. Ik zoek graag samen met jou hoe je weer meer verbinding kunt krijgen met jezelf en met je kinderen. Ik baseer me hierbij op de principes van Aware Parenting of Afgestemd Opvoeden en Verbindende Communicatie.

Een coachingsgesprek kan plaats vinden op de praktijk, online of telefonisch.

Je eigen opvoeding in vraag stellen vraagt moed en kwetsbaarheid. Leer je me graag eerst wat kennen, kan je je vrijblijvend lid maken van mijn besloten facebookgroep De Appelboom@Home. Hierin deel ik hoe ik afgestemd opvoeden vorm geef. Je kan je vraag of bezorgdheid ook in deze groep kwijt.

Reactie

Lees ook

Logopedie bij peuters: wanneer is dit nuttig?

Logopedie bij peuters: wanneer is dit nuttig?

Tine     07.10.2021

Wanneer de taalontwikkeling van je kind uitblijft, ben je misschien als ouder ongerust. Goedbedoelde raad van de omgeving kan jou onzeker maken. In dit artikel lees je meer over logopedie bij jonge kinderen.

Lees meer
Nomenclatuur en ASS: nog steeds geen oplossing

Nomenclatuur en ASS: nog steeds geen oplossing

Tine     04.06.2021

VVL stelt een oplossing te hebben bereikt over ASS als exclusiecriterium binnen de nomenclatuur. In dit artikel lees je mijn visie op het probleem.

Lees meer
De Appelboom zoekt een logopedist(e)

De Appelboom zoekt een logopedist(e)

Tine     23.05.2021

De Appelboom is een groeiende therapie- en coachingspraktijk. We bieden logopedie, ergotherapie, eerstelijnspsychologie en coaching. Voor de verdere uitbouw van de praktijk zijn we op zoek naar een logopedist(e).

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?