Coaching afgestemd opvoeden

“It takes a village to raise a child”. Deze uitspraak hoor je wel vaker. Hoe is dat voor jou? Ervaar jij steun uit je omgeving bij de opvoeding van je kind(eren)?

Kinderen opvoeden is geen vanzelfsprekende taak. Je twijfelt misschien wat goed is voor jou en voor je kind. Kinderen met een ongewone ontwikkeling vragen soms ook een andere aanpak dan je misschien gewoon bent bij de broer of de zus.

In mijn aanbod coaching probeer ik weer zuurstof te brengen in jouw gezinssituatie. Dit doe ik door jouw verhaal te beluisteren, zonder oordeel, en te luisteren naar onderliggende noden. Ik zoek graag samen met jou hoe je weer meer verbinding kunt krijgen met jezelf en met je kinderen. Ik baseer me hierbij op de principes van Aware Parenting of Afgestemd Opvoeden en Verbindende Communicatie.

Een coachingsgesprek kan plaats vinden op de praktijk, online of telefonisch.

Je eigen opvoeding in vraag stellen vraagt moed en kwetsbaarheid. Leer je me graag eerst wat kennen, kan je je vrijblijvend lid maken van mijn besloten facebookgroep De Appelboom@Home. Hierin deel ik hoe ik afgestemd opvoeden vorm geef. Je kan je vraag of bezorgdheid ook in deze groep kwijt.

Laat een reactie achter

Lees ook

Tine in actie

Op naar een hoopvol 2021

Tine     23.12.2020

2020, wat een jaar. Het begon net als alle andere jaren. Maar daar kwam snel verandering in.

Lees meer
Belonen: zo verliest je kind zijn motivatie

Belonen: zo verliest je kind zijn motivatie

Tine     31.12.2019

Belonen is de laatste jaren sterk in opmars als alternatief voor straffen. Straffen en belonen zijn echter beide vormen van gedragscontrole.

Lees meer
Oudercursus "een gedeelde taal"

Oudercursus “een gedeelde taal”

Tine     20.07.2020

De Appelboom biedt oudercursussen voor ouders van kinderen met een vertraagde taalontwikkeling. Dit maakt de stap naar hulpverlening laagdrempeliger.

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?