Een nieuw jaar, een nieuw begin.

Tine     07.01.2022

Bewaar wat fijn is, of het nu groot of klein is.

Hou vast wat raakt.

Laat los wat niet gelukkig maakt.

Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar!

Na 3 maanden bevallingsverlof vlieg ik er maandag weer in. Ik heb er alvast veel zin in en kijk ernaar uit samen met jullie op weg te gaan.

Wat is er nieuw?

Groei in De Appelboom

Een nieuw jaar brengt ook vernieuwing mee. Vol trots laat ik weten dat Fien Peeters voortaan vast deel uitmaakt van het team. Welkom Fien!

Ook het aanbod wordt uitgebreid. Vanaf 1 februari kunnen ouders zich inschrijven voor de online ImPACT-cursus, meer info hierover volgt nog.

Nieuwe tarieven

Tot slot zijn er ook nog wijzigingen betreffende de tarieven. Het tarief voor ergotherapie werd aangepast naar €20,5 per half uur. Er is een nieuwe conventie eerstelijnspsychologie. Het intakegesprek is voor de cliënt voortaan gratis. De Appelboom volgt voor logopedie de tarieven van de Conventie R 2020/2021. Deze conventie is dus beëindigd. Er werd echter nog geen nieuw akkoord bereikt, waardoor er nog geen nieuwe conventie is. Er werd wel afgesproken om de tarieven te indexeren met 0,79%. Het volledige overzicht van de (nieuwe) tarieven vind je op de tarieven-pagina.

Onderwerpen klik voor meer berichten

de appelboom 9

Reactie

Lees ook

Strijd mee tegen de ongelijkheid in de ziekteverzekering!

Strijd mee tegen de ongelijkheid in de ziekteverzekering!

Tine     11.04.2022

Lees meer
Terugbetaling logopedie, ergotherapie en orthopedagogie

Terugbetaling, een overzicht

Tine     02.01.2021

De Appelboom geeft sessies logopedie, ergotherapie en orthopedagogie. In dit artikel bespreken we op welke terugbetaling je kan rekenen.

Lees meer
aanpassing honorarium

Conventie 2022-2023: een update

Tine     29.06.2022

Wat is een conventie? Beroepen binnen de ziekteverzekering, zoals logopedisten, maken overeenkomsten tussen de beroepsbeoefenaars (logopedisten), de verzekeraars en de…

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?