Team

Tine Seghers, logopediste en orthopedagoge

Tine Seghers

  • Logopediste & Orthopedagoge
Over Tine
Eline Nagels, ergotherapeute

Eline Nagels

  • Ergotherapeute
Over Eline

Over Tine

Ik ben Tine, verantwoordelijke van De Appelboom. Mijn studies logopedie en orthopedagogiek vormen mijn wortels. Ik school me bij in thema’s rond taal en communicatie, autisme en ouderschap. Op die manier wil ik groeien tot een therapeut die niet enkel oog heeft voor jouw kind, maar ook voor het gezinsleven.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor logopedisten (VVL) en de beroepsvereniging voor orthopedagogen (VVO).

Contact

tine@de-appelboom.be

0476 44 72 29

Over Eline

Ik ben Eline. Als kind stak ik al graag een helpende hand toe bij iemand die hulp kon gebruiken. Ik stond steeds op de eerste rij om kleine kinderen op school te helpen, ik zorgde mee voor mijn grootmoeder en over mijn broer ontfermde ik me graag. Ik heb een heel parcours afgelegd op de schoolbanken. In de lagere school heb ik doorzettingsvermogen ontwikkeld, omdat ik hard mijn best moest doen om iets onder de knie te krijgen. Ik kan me nu goed inleven dat het leren van vaardigheden niet voor elk kind een vanzelfsprekendheid is.

In mijn latere schoolcarrière plukte ik hier de vruchten van. Ik koos voor de opleiding orthopedagogie om mijn passie achter na te gaan; kinderen en jongeren samen met hun ouders op een professionele manier begeleiden waar nodig. Na deze opleiding wilde ik me nog verder verdiepen in ontwikkelingsmoeilijkheden/mogelijkheden van kinderen en koos voor de opleiding ergotherapie. Ik heb stage gedaan bij diverse doelgroepen; kinderen met fysieke/ cognitieve beperking, buitengewoon onderwijs, en ik heb ervaring met verschillende gezinssituaties. Ik heb me verdiept in schrijfmotoriek voor mijn eindwerk. In 2018 ben ik afgestudeerd en mijn hoofdberoep oefen ik uit in Lier bij personen met dementie.

Contact

eline@de-appelboom.be

0476 75 54 33