Team

Tine Seghers, logopediste en orthopedagoge

Tine Seghers

  • Logopediste & Orthopedagoge
Over Tine
Fien Peeters

Fien Peeters

  • Logopediste
Over Fien
Gerlinde Kooyman

Gerlinde Kooyman

  • Gehechtheidsspecialist
Over Gerlinde

Over Tine

Ik ben Tine, verantwoordelijke van De Appelboom. Mijn studies logopedie en orthopedagogiek vormen mijn wortels. Ik school me bij in thema’s rond taal en communicatie, autisme en ouderschap. Op die manier wil ik groeien tot een therapeut die niet enkel oog heeft voor jouw kind, maar ook voor het gezinsleven.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor logopedisten (VVL) en de beroepsvereniging voor orthopedagogen (VVO).

Contact

tine@de-appelboom.be

0476 44 72 29

Over Fien

Ik studeerde in 2021 af aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen en behaalde de bachelor Logopedie en Audiologie, afstudeerrichting Logopedie.

Ik werk heel graag met kinderen en doe mijn best om de therapie zo aangenaam mogelijk te maken en te laten aansluiten op zowel de hulpvraag als de interesses van het kind. Een verhoogde motivatie zorgt voor betere prestaties en snellere vooruitgang.

Contact

fien@de-appelboom.be

0471 21 34 52

Over Gerlinde

Op mijn 40ste besloot ik me te heroriënteren en een studie Gezinswetenschappen aan te gaan. Een mens is namelijk nooit te oud om iets te leren. Tijdens mijn studie kreeg ik meer interesse voor ontwikkelingsstoornissen. Dit resulteerde in een bijkomende opleiding tot gehechtheidsspecialist in Eindhoven. Inmiddels leg ik me volledig toe op onderzoek en begeleidingen bij kinderen, jongeren en volwassenen waarbij de hechting verstoord is geraakt. Ik hou ervan met gezinsrelaties aan de slag te gaan en te werken met de liefde die deze gezinsrelaties versterkt.

Contact

gerlinde@de-appelboom.be

0492 03 21 06