Nieuw aanbod: online ImPACT-cursus

Tine     28.01.2022

Kan jouw kind zich moeilijk verstaanbaar maken? Ervaart je kind frustraties als hij of zij niet goed begrepen wordt? Vind je het jammer dat je interactie met je kind anders verloopt dan dat je verwacht had? Dan is de ImPACT-training misschien wel iets voor jou.

Wat is het ImPACT-programma?

ImPACT staat voor Improving Parents as Communicative Teachers. Tijdens het programma leren ouders technieken aan zodat ze zelf vaardigheden aan hun kind kunnen aanleren. Het programma werd door een psychologe en logopediste in Amerika ontwikkeld. Het is intussen vertaald en wordt in Vlaanderen door veel revalidatiecentra en thuisbegeleidingsdiensten gebruikt.

In De Appelboom kan je de training online volgen. Je volgt thuis de lessen op een moment waarop het voor jou past. Je kan de technieken in je eigen thuiscontext oefenen. Na elke module volgt een online coachingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je feedback en tips specifiek voor jouw situatie. Je volgt het programma dus individueel.

Na afloop van de training ben je in staat om doelen voor je kind te selecteren en strategieën te kiezen om deze doelen te bereiken met je kind. Zo kan je dus samen levenslang leren :).

Praktische info

Het volledige traject bedraagt €460. Hierin is toegang tot de online leermodules, het intakegesprek, de coachingssessies en het afrondingsgesprek inbegrepen. Voor dit traject is geen terugbetaling voorzien.

Je kan via onderstaande link de cursus aankopen.

Interesse? Neem gerust eerst vrijblijvend contact met me op.

Onderwerpen klik voor meer berichten

taalstimulering 9 de appelboom 9 multimedia 5

Reactie

Lees ook

Het verhaal achter Tine

Het verhaal achter Tine

Tine     13.10.2019

Via Brené Brown leerde ik het gedicht ‘de man in de arena’ kennen. Ik loop al lang met verschillende ideeën in mijn hoofd rond. Hier sta ik dan, met het verhaal achter Tine.

Lees meer
Voorlezen peuters tips

Hoe stimuleer ik mijn peuter om naar een boek te grijpen?

Tine     03.08.2019

Wil je je peuter graag een boek aanbieden? Ben je soms terughoudend uit vrees voor brokken? Ontdek hier hoe je samen met je peuter aan de slag kunt.

Lees meer
Logopedie bij peuters: wanneer is dit nuttig?

Logopedie bij peuters: wanneer is dit nuttig?

Tine     07.10.2021

Wanneer de taalontwikkeling van je kind uitblijft, ben je misschien als ouder ongerust. Goedbedoelde raad van de omgeving kan jou onzeker maken. In dit artikel lees je meer over logopedie bij jonge kinderen.

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?