Coaching afgestemd opvoeden

“It takes a village to raise a child”. Deze uitspraak hoor je wel vaker. Hoe is dat voor jou? Ervaar jij steun uit je omgeving bij de opvoeding van je kind(eren)?

Kinderen opvoeden is geen vanzelfsprekende taak. Je twijfelt misschien wat goed is voor jou en voor je kind. Kinderen met een ongewone ontwikkeling vragen soms ook een andere aanpak dan je misschien gewoon bent bij de broer of de zus.

In mijn aanbod coaching probeer ik weer zuurstof te brengen in jouw gezinssituatie. Dit doe ik door jouw verhaal te beluisteren, zonder oordeel, en te luisteren naar onderliggende noden. Ik zoek graag samen met jou hoe je weer meer verbinding kunt krijgen met jezelf en met je kinderen. Ik baseer me hierbij op de principes van Aware Parenting of Afgestemd Opvoeden en Verbindende Communicatie.

Een coachingsgesprek kan plaats vinden op de praktijk, online of telefonisch.

Je eigen opvoeding in vraag stellen vraagt moed en kwetsbaarheid. Leer je me graag eerst wat kennen, kan je je vrijblijvend lid maken van mijn besloten facebookgroep De Appelboom@Home. Hierin deel ik hoe ik afgestemd opvoeden vorm geef. Je kan je vraag of bezorgdheid ook in deze groep kwijt.

Reactie

Lees ook

Verbindende communicatie: inleiding

Verbindende communicatie met je kind: een inleiding

Tine     29.03.2020

Verbindende communicatie of Geweldloze Communicatie werd voor het eerst geïntroduceerd door Marshall Rosenberg.

Lees meer
Terugblikken op je dag (foto mama baas)

De voordelen van met je kind terugkijken op zijn dag

Tine     11.10.2019

"Hoe was je dag?" hoor je vaak op het einde van de dag. Een korte “goed” is een veel gehoord antwoord. Toch heeft terugkijken op je dag heel wat voordelen. 

Lees meer
Vurig sensitief opvoeden: recensie

Vurig sensitief opvoeden: recensie

Tine     31.05.2021

Vurig sensitieve kinderen in huis? Dit boek reikt handvatten aan voor ouders. In dit artikel lees je mijn recensie.

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?