Online ImPACT-cursus: webinar voor verwijzers

Tine     22.02.2022

In een vorige post liet ik al weten dat ik een online aanbod heb uitgewerkt voor ouders van kinderen met sociaal-communicatieve problemen. Als verwijzer weet je misschien graag wat meer over de cursus, voordat je ouders doorverwijst. Dat is te begrijpen! Daarom maakte ik een video waarin ik toelichting geef over de ImPACT-training zelf en over het online aanbod in De Appelboom. Je kan de video hieronder bekijken.

De cursus zelf vind je hier.

In onderstaand filmfragment zie je het verschil in interactie tussen moeder en dochter voor het volgen van de cursus en na het volgen van de cursus.

Reactie

Lees ook

Het verhaal achter Tine

Het verhaal achter Tine

Tine     13.10.2019

Via Brené Brown leerde ik het gedicht ‘de man in de arena’ kennen. Ik loop al lang met verschillende ideeën in mijn hoofd rond. Hier sta ik dan, met het verhaal achter Tine.

Lees meer
Feest De Appelboom vrijdag 27 september 2019

De Appelboom viert feest!

Tine     25.08.2019

De Appelboom bestaat 3 jaar en breidt uit met een nieuwe collega. Reden om feest te vieren! Op vrijdag 27 september receptie voor verwijzers.

Lees meer
Oudercursus "een gedeelde taal"

Oudercursus “een gedeelde taal”

Tine     20.07.2020

De Appelboom biedt oudercursussen voor ouders van kinderen met een vertraagde taalontwikkeling. Dit maakt de stap naar hulpverlening laagdrempeliger.

Lees meer

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?